FERROLI SZAKCSOPORT BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE
A HÉT MINDEN NAPJÁN 08-22-IG

Gázkészülék javítással szervizeléssel karbantartással kapcsolatos fontos tudnivalók

 

Gázkészülék javítása

Gázkészülék hibaelhárítás gyorsszolgálat megrendelésekor kérjük minél pontosabban elmondani a hibás gázkészülék típusát és a hibajelenséget. Pontos árajánlatot telefonos megrendelés esetén nem tudunk adni. Sajnos csak hozzávetőleges tájékoztatásra van lehetőség a javítás várható költségeiről. A gázkészülék javításának pontos költségesről csak gázkészülék átvizsgálása tudunk nyilatkozni. A gázkészülék javításának költséget nagyrészt a munka elvezéséhez szükséges anyag teszi ki ami szintén csak a felülvizsgálat vagy átvizsgálás után derül ki.

 

Gázkészülék hibaelhárítás

Szervizszolgáltatásnál nem szállunk ki árajánlatot adni. Kivételt képez az amikor az megrendelő vállalja hogy a gázszerelő a gázkészülék hibamegállapításához szükséges munkadíját és a kiszállást megfizeti, mivel a hiba megállapítása és a javításhoz szükséges anyagelhasználás értéke és javítás munkadíja csak a gázkészülék átvizsgálása után a helyszínen lehetséges.

 

Hibamegállapítás

Csak abban az esetben számoljuk fel a hibamegállapítás díját, amennyiben a megrendelő a javítástól eláll. Ha hiba megállapítása 10 perc vagy két óra, akkor is az általunk megállapított szóban forgó munkafeladat díját meg kell fizetni, ami 8500.-ft. Pestmegyében azaz Budapest közigazgatási határán kívül ehhez még tartozik egy kiszállás is ami 2500 illetve 4500.ft. A kiszállási díjunkról bővebben a Pestmegye oldalunkon tájékozódhat.
Az árak nem tartalmazzák a jelenleg érvénybe lévő ÁFA-t.

 

Gázkészülék karbantartás

Ha gázkészülék karbantartása, biztonsági felülvizsgálata kerül megrendelésre, akkor az erre vonatkozó a szervízdíj nem fedezi a fűtésrendszer esetleges hibáinak kijavítását. Természetesen külön díj ellenében a fűtésrendszeren szükséges javítást karbantartást a megrendelő kívánságára elvégezzük.
Nagyon sok esetben az elhanyagolt, rosszul kiépített vagy meghibásodott fűtésrendszer teszi tönkre a gázkészüléket, lerövidíti annak élettartamát vagy bizonytalanná teszi a biztonságos normál üzemeltetését. A vitás esetek elkerülése érdekében a gázkészülék karbántatását végző szerelőnek kötelezősége figyelmeztetni a megrendelőt a fűtésrendszer hibáira, és az ebből eredő gázkészülék meghibásodásnak újbóli lehetőségére. A megrendelő a figyelmeztetést tudomásul veszi, és a szerelő által kiáltott munkalapon aláírásával nyugtázza. Ez a garanciális javítás tisztázásának érdekében szükséges.

 

Gázkészülék tisztítás

Gázkészülék tisztításra garanciát nem vállalunk, mert a gáz legtöbb esetben szűretlenül kerül a gázkészülékbe, és egyéb más külső tényezők is befolyásolhatják az újbóli elkoszolódást vagy eltömődést. (Kémény, probléma, lakásfelújításból eredő koszolódás stb.) A tisztítástól a gázkészülék nem javul meg, és nem is romlik el. Természetesen a nagytakarítások ( nagy szerviz), mint például vízkőtelenítés, hőcserélő tisztítás stb, erre nem vonatkozik.

 

Megrendelés lemondása

Csak a megrendeléssel megegyező kapcsolatfelvételi formában tudjuk elfogadni. Tehát ha a munkát telefonos megbeszélés alapján kerül megrendelésre, akkor azt telefonon is kell lemondani és nem sms-ben vagy e-mailben. Az ebből eredő problémákért a megrendelő vállalja a felelősséget, ami a kiszállási díj megfizetésével jár.

 

Kiszállási díj

Valóban nem számolunk fel kiszállási díjat ha a gázkészülék javítás megtörtént. Abban az esetben ha a gázkészülék átvizsgálása és a hiba megállapítása után a megrendelő a gázkészülék javítást nem kéri vagy a szerelő hibáján kivileső okokból a javítás meghiúsul, abban az esetben a kiszállási díjat és hibamegállapítást ki kell fizetni.
Ha a megrendelő a gázkészülék javítását a hibamegállapítás után más időpontba kéri abban az esetben is fizetni kell. A hibamegállapítás díját a gázkészülék javításosánál 100%-ban jóváírunk a szervizdíjból. A kiszállási díj a hibaelhárítás helyszínére való felvonulással járó költségeket fedezi.

 

 

junkers_banner

NYOMÁSCSÖKKENÉS

okának kivizsgálása Szivárgásmentesítés műszeres szivárgás keresés

Műszeres gázszivárgás mérés
tömörségvizsgálat

junkers_banner

VÍZKŐTELENÍTÉS

Kazán és fűtés rendszer gépi vegyszeres tisztítása