Régi és Új típusú Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok ipari és háztartási készülék javítása, Tisztítása és Szakszerű bekötése Garanciával

Budapest területén a kiszállás díjtalan

 


Tűzhelyének tisztítását, javítását, cseréjét, szakszerű bekötését, műszaki és biztonsági ellenőrzését bízza ránk! Ipari sütők főzőzsámolyok grillezők fritőzök javítása szervizelése.
● Gáztűzhelyek gázsütők tisztítása karbantartása

● Gáztűzhelyek és gázcsatlakozók szivárgás ellenőrzése

● Gáztűzhelyek cseréje, beszerzése, a régi leszerelésével elszállításával

● Tűzhelyek főzőlapok szabálynak megfelelő szakszerű bekötése

● Gáztűzhelyek gáz átállítása, beszabályozása

Kombinált tűzhelyek, főzőlapok, sütők gáz és elektromos bekötése


A régebbi házgyári készülékeket is nagy szakértelemmel javítjuk!

 

hazgyarilogok

Tóth Miklós 06(30)4104-340

30éves gyakorlattal a lakosság szolgálatában

 

 

 

 

 

 

Flexibilis csövek cseréje

A gázfogyasztók csatlakozásait a törvény által szabályzott saválló flexibilis bekötőcsövekre cseréljük. A régi gumibetétes csöveket már csak megfelelő szerelvények bekötésével alkalmazható. A régi hagyományos flexibilis bekötőcsöveket 5 évente cserélni kell. Ez a műszaki megoldás hosszútávon is megbízható és biztonságos kötést biztosít.

 

 

 

 

 

 

Egyik leggyakoribb hibajelenség

Ha a gázrózsa nem marad égve annak nagyrészt a meghibásodott égésbiztosító lehet az oka. Ha ilyet tapasztal akkor ne támasza ki az indítógombot, mert a láng elalvása esetén a gáz tovább fog áramlani fog mivel a gázszelepet a biztonsági alkatrészek nem zárják le. Az ilyen hiba élet és balesetveszélyes.

 

 

 

 

 Régi típusú gáztűzhelyek javítása

Régi típusú tűzhelyeknél nem minden esetben gazdaságos egy nagyobb javítás elvégzése. Ilyen estekben el kell gondolkodni hogy érdemes e régi bevált tűzhelyet megtartani, vagy pedig egy új modernebb készülékere cserélni.


Karbantartás

Egy elhanyagolt tűzhely azon felül hogy nem garantálja a gazdaságos és biztonságos üzemeltetést, ezen felül nem túl praktikus a konyhában. Éppen ezért ne hanyagolja el tűzhelyét. A gáztűzhely is mint ahogy egyéb más háztartásban lévő gázkészülék, legyen az kazán vagy éppen gázvízmelegítőkhöz hasonlóan karbantartást igényel.